Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska 12g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g12g5.9kcal0.2g0.2g0.5g0.2g
Hunaja 0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 7.8g10kcal0.7g1.4g0.2g0.4g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 3.9g12kcal1g1.8g0.1g0.3g
Herne 3.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0.1g
Kukkakaali 7.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g90kcal4.6g10g3g3g
Valittu annoskoko58g45kcal2.3g5g1.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna29g23kcal1.2g2.5g0.8g0.8g
Arvot/100g100g78kcal4g8.6g2.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381982