Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g39g24kcal3.9g1.7g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.6g11kcal1g0g0.8g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g9g29kcal1.6g5.1g0.3g1.2g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g130kcal13g14.2g2.4g2.4g
Valittu annoskoko58g65kcal6.5g7.1g1.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna29g33kcal3.3g3.6g0.6g0.6g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382292