Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g19g4.5kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Sipulikuutiot rainbow19g1.9kcal0.3g0.3g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)1.9g12kcal0g0g1.3g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki19g28kcal0.2g1.1g2.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g93kcal1.6g4g7.6g1g
Valittu annoskoko58g46kcal0.8g2g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g23kcal0.4g1g1.9g0.3g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888