Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala9g23kcal1g4.1g0.2g1.1g
Tonnikala vedessä 22g23kcal4.8g0g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Polar 5% juusto9g16kcal2.9g0g0.5g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g3.7g4.1kcal0.7g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g136kcal19g9.4g2.2g2.6g
Valittu annoskoko58g68kcal9.5g4.7g1.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna29g34kcal4.8g2.4g0.6g0.7g
Arvot/100g100g117kcal16.3g8.1g1.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391