Therezzan tattaripuuro gluteeniton

Riittävän syvään kulhoon tattarirouhe ja suola ja päälle vesi.

Kypsennä mikrossa 400-450 W:n teholla 5 min.

Lisää ennen tarjoilua jotain levitettä (hyvänmakuista siis) tai voita ja sekoita.

Itse käytän Lättaa, sitä voi laittaa reippaasti.

Lisää sitten vielä 1,5 rkl Kaurakuitusta, sekoita.

Nauti maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g6.6g23kcal0.9g4.6g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Lätta margariini (Unilever), annos 3g4.8g13kcal0g0.2g1.3g0g
KauraKuitunen (Hirvelä)2.6g3.2kcal0.2g0.4g0.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g78kcal2.2g10.4g3g4.2g
Valittu annoskoko58g39kcal1.1g5.2g1.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna29g20kcal0.6g2.6g0.8g1.1g
Arvot/100g100g67kcal1.9g8.9g2.6g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251610