Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.3g4kcal0.1g0.7g0g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnälese 0.7g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki14g7.7kcal1.2g0.7g0g0g
Emmental juustoraaste valio8.2g32kcal2.4g0g2.5g0g
Purjosipuli 2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 5.6g9kcal1.6g0g0.3g0g
Broilerifilee, uunissa 3.6g5.1kcal1.1g0g0.1g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)11g7.7kcal0.4g1.3g0.1g0g
Banaani, kuorittu 3.9g3.4kcal0g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g162kcal15.4g7.6g7.2g1g
Valittu annoskoko58g81kcal7.7g3.8g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g41kcal3.9g1.9g1.8g0.3g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.5g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257687