Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 4.6g33kcal0.1g0g3.7g0g
Tattarijauho, Myllynparas2.4g8.1kcal0.3g1.6g0g0.1g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 2.2g7.5kcal0.1g1.7g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 15g5.1kcal0.7g0.3g0g0.4g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g5.5g8.8kcal0.9g0.1g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio7.3g10kcal0.2g0.5g0.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 9g5.9kcal0.3g0.4g0.3g0g
Kaurajauho 2g7.5kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 4.4g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g196kcal7.6g12g12.6g1.4g
Valittu annoskoko58g98kcal3.8g6g6.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna29g49kcal1.9g3g3.2g0.4g
Arvot/100g100g168kcal6.5g10.3g10.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712