Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Basilika, tuore 1.5g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g25g33kcal3.3g0.1g2.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.8g5.3kcal0.2g1g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %4.4g7.9kcal0.9g0g0.4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g3.3g8.5kcal1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g158kcal11.2g4g10.4g0.8g
Valittu annoskoko58g79kcal5.6g2g5.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g40kcal2.8g1g2.6g0.2g
Arvot/100g100g136kcal9.6g3.4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=434202