Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g28g48kcal5.3g0g2.8g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g14g11kcal0.4g0.6g0.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g3.9g11kcal0.3g1.9g0.3g0.4g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)4.2g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow7g5.6kcal0.3g0.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g166kcal13.8g7g8.8g1.2g
Valittu annoskoko58g83kcal6.9g3.5g4.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g42kcal3.5g1.8g2.2g0.3g
Arvot/100g100g143kcal11.9g6g7.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557