Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 39g30kcal0.7g6g0.1g0.4g
Ruokakerma, Pirkka 10%16g19kcal0.5g0.7g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g100kcal2.4g13.8g3.4g0.8g
Valittu annoskoko58g50kcal1.2g6.9g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g25kcal0.6g3.5g0.9g0.2g
Arvot/100g100g86kcal2.1g11.8g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433456