Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g11g1.5kcal0.2g0g0.1g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Oliivi kivetön musta rainbow1.7g3kcal0g0.1g0.3g0g
Arla Apetina Feta 3%7g7.7kcal1.3g0.1g0.2g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton16g23kcal1.9g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna (vanha, kuorittu)13g11kcal0.2g2.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g102kcal7.4g5.6g5.2g0.6g
Valittu annoskoko58g51kcal3.7g2.8g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g26kcal1.9g1.4g1.3g0.2g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.8g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=12248