Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 26g12kcal0.1g2.2g0.1g0.5g
Raparperi 19g6.3kcal0.1g1g0g0.3g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kaurahiutale 3g11kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.4kcal0.2g1.7g0g0.1g
Sokeri 1.3g5.5kcal0g1.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g157kcal1.6g23g5g2.6g
Valittu annoskoko58g79kcal0.8g11.5g2.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna29g39kcal0.4g5.8g1.3g0.7g
Arvot/100g100g135kcal1.4g19.8g4.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191