Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 19g23kcal4g0g0.8g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g5.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika punainen 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)11g4.2kcal0.2g0.7g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Riisi, keitetty, suolaa 17g23kcal0.4g5.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g132kcal9.6g12.6g4.6g0.6g
Valittu annoskoko58g66kcal4.8g6.3g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g33kcal2.4g3.2g1.2g0.2g
Arvot/100g100g113kcal8.2g10.8g3.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88853