Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g14g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Juustodippi, Pirkka 300g11g14kcal0.3g0.2g1.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras4.2g15kcal0.5g3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g122kcal8g9.4g5.6g0.6g
Valittu annoskoko58g61kcal4g4.7g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g31kcal2g2.4g1.4g0.2g
Arvot/100g100g105kcal6.8g8g4.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54265