Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g21g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g4.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Seiti x-tra17g13kcal2.8g0.2g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g97kcal6.6g6.2g5.2g0.4g
Valittu annoskoko58g49kcal3.3g3.1g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g24kcal1.7g1.6g1.3g0.1g
Arvot/100g100g83kcal5.7g5.3g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842