Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 36g29kcal0.6g6.1g0g1.1g
Kesäkurpitsa zucchini 21g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Mineraalisuola keskiarvo 0.2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g77kcal1.4g13.2g1.4g2.4g
Valittu annoskoko58g39kcal0.7g6.6g0.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna29g19kcal0.4g3.3g0.4g0.6g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.3g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418773