Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g39g11kcal0.4g2g0g0.7g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.9g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g1.2g2.9kcal0g1.2g0g0g
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Kananmuna, annos 65g2.5g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g118kcal1.8g7g9.4g1.4g
Valittu annoskoko58g59kcal0.9g3.5g4.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna29g30kcal0.5g1.8g2.4g0.4g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271011