Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g25g44kcal4.4g0g2.9g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g7.8g5.6kcal0.2g1.3g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g2.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)22g12kcal0.2g0.9g0.9g0.1g
Tilli, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g125kcal9.6g4.8g7.6g0.4g
Valittu annoskoko59g63kcal4.8g2.4g3.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g31kcal2.4g1.2g1.9g0.1g
Arvot/100g100g107kcal8.2g4.1g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387670