Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 8.9g31kcal0.9g6.2g0.1g0.3g
Margariini 60%, kultarypsi 7g38kcal0g0g4.2g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 4.7g6.2kcal0.1g0.2g0.6g0g
Tonnikala öljyssä 6.6g13kcal1.8g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa9g28kcal2.2g0g2.2g0g
Kevytkerma14g17kcal0.5g0.6g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g286kcal13g14g19.8g0.6g
Valittu annoskoko59g143kcal6.5g7g9.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g72kcal3.3g3.5g5g0.2g
Arvot/100g100g244kcal11.1g12g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726