Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 23g7.7kcal0.2g1.3g0g0.3g
Mansikka 13g6kcal0.1g1.1g0g0.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g20g76kcal0g19.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g180kcal0.6g43.2g0g1g
Valittu annoskoko59g90kcal0.3g21.6g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g45kcal0.2g10.8g0g0.3g
Arvot/100g100g153kcal0.5g36.9g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463