Tupun tulinen tonnikalavuoka

Voitele vuoka, lisää perunasuikaleet.

Lisää tonnikala, josta valutettu öljy pois.

Sekoita vielä joukkoon herne-maissi-paprika ja ruokakerma.

Sekoita, laita päälle pari nokaretta margariinia.

Laita vuoka uuniin 225 astetta, noin 45 min tai kunnes perunat ovat pehmeitä ja neste imeytynyt ja pinta hieman ruskistunut.

On tulista!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Tupu08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Apetit perunasuikale, pakaste28g20kcal0.5g4.4g0g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )8.5g12kcal1.1g0.5g0.6g0g
Ruokakerma, pirkka 15%12g19kcal0.3g0.3g1.8g0g
Herne-maissi-paprika-pakaste, 150 g9g8kcal0.4g1.5g0g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0.7g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g125kcal4.6g13.4g5.6g0g
Valittu annoskoko59g62kcal2.3g6.7g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna29g31kcal1.2g3.4g1.4g0g
Arvot/100g100g107kcal3.9g11.5g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133378