Lämpimät pekonijuustoleivät

Tehosekoittimella tomaatti, kuorittu sipuli ja pekoni rakeiseksi mössöksi.

Lisää juustoraaste ja sekoita hyvin.

Asettele paahtoleipäviipaleet (6 kpl) leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja jaa mössö tasaisesti kaikkien leipien päälle.

Paista uunissa noin 10 min 225C:n lämpötilassa.

Tarjotaan lämpimänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Citrine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahampaahto rainbow (Rainbow), annos 22g21g46kcal1.4g8.7g0.1g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g8.7g23kcal2.6g0.2g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Savupekoni, raaka (Järvi-suomen portti), annos 13g6.5g25kcal0.8g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g196kcal10g19.6g7.6g3.4g
Valittu annoskoko59g98kcal5g9.8g3.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna29g49kcal2.5g4.9g1.9g0.9g
Arvot/100g100g167kcal8.5g16.7g6.5g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150578