Minttusuklaapiirakka

Pohja:

6dl sokeria
5dl vehnäjauhoja
2tl vaniljasokeria
4tl leivinjauhetta
6rkl kaakaota
3dl kuumaa vettä
300g voita(sulaa)
4 munaa

sekoita kuivat aineet keskenään.

kiehauta vesi ja lisää se.
sulata voi ja lisää sekä munat.

nämä aineet siis sekoitetaan puulastalla EI SÄHKÖVATKAIMELLA.

paista 200 asteessa n.25 min.

täyte, voicreemi+suklaakuorrute:

150 voita(pehmeää)
5dl tomusokeria
4 tl vaniljasokeria
2 keltuaista

vatkaa aineet vaahdoksi ja levitä jäähtyneen piirakan päälle.

anna kreemin kovettua ja sitten sulata 1,5 suklaalevyä(MARABOY minttukrokant) ja lisää tilkka rypsiöljyä.

levitä ja koveta...nam!

Reseptistä tulee n. 64 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Simpukka86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 12g48kcal0g11.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton0.8g2.7kcal0.2g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Voi 3.5g26kcal0g0g2.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g7g28kcal0g7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.9g0.6kcal0g0g0.2g0g
Minttukrokantti (Marabou), annos 200g7g38kcal0.4g4g2.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g460kcal4g57.6g23.8g0.6g
Valittu annoskoko58g230kcal2g28.8g11.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g115kcal1g14.4g6g0.2g
Arvot/100g100g394kcal3.4g49.3g20.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164542