Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 7g38kcal0.1g0g4.3g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Raparperi pakastettu16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.2g
Fariinisokeri2.3g10kcal0g2.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g271kcal4.8g36.4g11.4g1g
Valittu annoskoko58g135kcal2.4g18.2g5.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g68kcal1.2g9.1g2.9g0.3g
Arvot/100g100g232kcal4.1g31.2g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875