Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Voi 10g72kcal0.1g0g8g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.9g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g7.4g45kcal1.6g0.5g4.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g2.5g0.2kcal0g0g0g2.1g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.2g4.4kcal0.2g0.1g0.3g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Voi 0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g0.5g3kcal0.1g0g0.3g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.2g0kcal0g0g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g333kcal9.8g3g31g5.2g
Valittu annoskoko59g166kcal4.9g1.5g15.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna29g83kcal2.5g0.8g7.8g1.3g
Arvot/100g100g284kcal8.4g2.6g26.5g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597