Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g14g31kcal1.5g0.1g2.4g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g21g12kcal0.3g2.6g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g87kcal3.6g5.4g5g0g
Valittu annoskoko59g44kcal1.8g2.7g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna29g22kcal0.9g1.4g1.3g0g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.6g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325503