JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.2g0g3.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl9g8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras3.1g8.2kcal0.3g1.6g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl5.5g7.1kcal0.7g0g0.5g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g162kcal14.8g4.8g9g1.2g
Valittu annoskoko59g81kcal7.4g2.4g4.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g41kcal3.7g1.2g2.3g0.3g
Arvot/100g100g139kcal12.6g4.1g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354927