Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.1g7.7kcal0g0g0.9g0g
Sipulikuutiot Apetit3.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.7g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Poronpaisti 35g64kcal10.9g0g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g150kcal22g0.4g6.8g0g
Valittu annoskoko59g75kcal11g0.2g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna29g38kcal5.5g0.1g1.7g0g
Arvot/100g100g128kcal18.8g0.3g5.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368478