Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g11g41kcal1.6g7.9g0.3g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kurkku,tuore 100g17g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 3.4g0.9kcal0g0g0g0.3g
Rucola, lautaselinen n. 30g1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g1.6g1.9kcal0g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g8.5g24kcal1.6g0g1.9g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g144kcal6.8g17.4g4.6g1.4g
Valittu annoskoko59g72kcal3.4g8.7g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna29g36kcal1.7g4.4g1.2g0.4g
Arvot/100g100g123kcal5.8g14.8g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430352