Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g24g29kcal4.4g0.4g1.1g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow7.5g26kcal0.5g5.8g0.1g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g11g3.9kcal0.2g0.7g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.7g3.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g128kcal10.4g14.8g3.2g1g
Valittu annoskoko58g64kcal5.2g7.4g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g32kcal2.6g3.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g110kcal8.9g12.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441155