Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g11g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 16g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl7.8g9kcal0.3g0.3g0.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g92kcal6.2g6.6g4.4g1g
Valittu annoskoko59g46kcal3.1g3.3g2.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g23kcal1.6g1.7g1.1g0.3g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.6g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759