Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi18g22kcal0.5g5.9g0.1g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Margariini 80% keskiarvo5.9g42kcal0g0g4.7g0g
Perunajauhot,rainbow12g38kcal0g9.5g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g338kcal4g56.6g11.4g0.6g
Valittu annoskoko59g169kcal2g28.3g5.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g85kcal1g14.2g2.9g0.2g
Arvot/100g100g288kcal3.4g48.2g9.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172901