Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kaali, valkokaali16g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Keittojuures, Pirkka13g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g6.3g9kcal1.3g0g0.5g0g
Siirappi 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g36kcal3.2g2.8g1.2g0.6g
Valittu annoskoko59g18kcal1.6g1.4g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g9kcal0.8g0.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g31kcal2.7g2.4g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139