Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 13g1.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, tuore11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 16g31kcal4.5g0g1.5g0g
Kurkku, tuore6.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g106kcal12.4g1.2g5.4g0.6g
Valittu annoskoko59g53kcal6.2g0.6g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g27kcal3.1g0.3g1.4g0.2g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751