Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g27g13kcal0.4g2.1g0.4g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 22g49kcal3.8g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g127kcal8.6g4.8g8.2g0.4g
Valittu annoskoko59g64kcal4.3g2.4g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g32kcal2.2g1.2g2.1g0.1g
Arvot/100g100g109kcal7.3g4.1g7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73811