Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%19g40kcal3.4g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore12g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen5.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku 7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Feta Patros 200 g4.7g11kcal0.8g0g0.9g0g
Paprika, punainen3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kermaviili Ingman 10%4.7g5.6kcal0.1g0.2g0.5g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g124kcal8.8g1.8g7.4g0.6g
Valittu annoskoko59g62kcal4.4g0.9g3.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g31kcal2.2g0.5g1.9g0.2g
Arvot/100g100g106kcal7.5g1.5g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240271