Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore14g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g12g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Hunajameloni kuorittu 7g2.6kcal0g0.5g0g0.1g
Cantaloupe meloni7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Viinietikka balsami1.1g0.4kcal0g0g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Paprika punainen 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g37kcal0.6g3.6g1.8g0.6g
Valittu annoskoko59g19kcal0.3g1.8g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g9kcal0.2g0.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g32kcal0.5g3.1g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276552