Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 8.4g5.8kcal1.2g0g0.1g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g23g68kcal2.6g12.9g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.6g5.7kcal0g0g0.6g0g
Voi 0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g19g30kcal0.4g0.7g2.8g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g234kcal8.6g28g9.2g0.4g
Valittu annoskoko59g117kcal4.3g14g4.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g59kcal2.2g7g2.3g0.1g
Arvot/100g100g200kcal7.3g23.9g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551