Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 5.6g21kcal0.7g0g2.1g0g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g11g29kcal0.3g0g3g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g5.6g12kcal0.6g0g1.1g0g
Kalkkuna 11g22kcal3.5g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g186kcal10.6g2.8g14.2g1g
Valittu annoskoko59g93kcal5.3g1.4g7.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g46kcal2.7g0.7g3.6g0.3g
Arvot/100g100g158kcal9g2.4g12.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150