Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g25g115kcal1.5g11.2g7.2g0.2g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)15g6.7kcal0g1.6g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g13g21kcal0.9g2g1.1g0.1g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.7g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g317kcal5.8g34.8g17.4g0.6g
Valittu annoskoko59g159kcal2.9g17.4g8.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g79kcal1.5g8.7g4.4g0.2g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.6g14.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509