Värikäs pastasalaatti

Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)13g47kcal2g8.9g0.3g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g6.3g6.9kcal0.9g0.1g0.3g0g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g9g36kcal2.1g0g3g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss6.3g3.3kcal0.4g0.3g0g0.2g
Maissi jyvät 6.3g9kcal0.2g1.6g0.2g0.2g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g4.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g228kcal12.4g23.6g8.8g1.6g
Valittu annoskoko59g114kcal6.2g11.8g4.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna30g57kcal3.1g5.9g2.2g0.4g
Arvot/100g100g194kcal10.5g20g7.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278741