Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 2.5g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 19g26kcal4.1g0g1g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g6.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Selleri, annos 50g2.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 3.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Paprika, punainen3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g78kcal8.8g5.2g2g1.4g
Valittu annoskoko59g39kcal4.4g2.6g1g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g20kcal2.2g1.3g0.5g0.4g
Arvot/100g100g66kcal7.5g4.4g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412612