Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 25g49kcal4.7g0g3.4g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g10g3.6kcal0.3g0.5g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)10g8.9kcal0.1g0.4g0.7g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%8.3g6.7kcal0.3g0.5g0.4g0g
Sipuli 4.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g139kcal11g3.2g9.2g0.2g
Valittu annoskoko59g69kcal5.5g1.6g4.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna29g35kcal2.8g0.8g2.3g0.1g
Arvot/100g100g118kcal9.4g2.7g7.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73329