Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)10g35kcal1.3g7g0.2g0.3g
Tonnikala öljyssä 11g21kcal3.1g0g1g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g13g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g3.1g9kcal1g0g0.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g182kcal11.6g16.8g7.2g1.4g
Valittu annoskoko59g91kcal5.8g8.4g3.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g45kcal2.9g4.2g1.8g0.4g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.3g6.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139