Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 25g56kcal4.4g0g4.3g0g
Vehnälese, Liperin mylly6.3g9kcal0.9g0.6g0.3g3.4g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä16g18kcal1.2g2.9g0.1g1.3g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl1.3g10kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g214kcal15.6g7g14.2g9.4g
Valittu annoskoko59g107kcal7.8g3.5g7.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna30g54kcal3.9g1.8g3.6g2.4g
Arvot/100g100g182kcal13.2g5.9g12g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540