Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 37g83kcal6.5g0g6.4g0g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika, punainen2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipulirouhe Eldorado0.9g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g206kcal15.4g1.8g15.2g0.4g
Valittu annoskoko59g103kcal7.7g0.9g7.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g52kcal3.9g0.5g3.8g0.1g
Arvot/100g100g175kcal13.1g1.5g12.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438983