Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 7.8g24kcal1.4g3.8g0.1g0.8g
Porkkana 5.1g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 7.8g10kcal1.7g0g0.4g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g2.3g5.6kcal0.3g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g84kcal7g8.8g1.8g2g
Valittu annoskoko59g42kcal3.5g4.4g0.9g1g
Annoskoko puolitettuna30g21kcal1.8g2.2g0.5g0.5g
Arvot/100g100g72kcal5.9g7.5g1.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456346