Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 10g69kcal0.1g0g7.8g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g13g42kcal1.1g8.8g0.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g4.4g26kcal1g0.3g2.4g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)11g15kcal0.8g0.6g1.1g0g
Appelsiinimehu, 2 dl2.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g412kcal8.2g39g24.6g0g
Valittu annoskoko59g206kcal4.1g19.5g12.3g0g
Annoskoko puolitettuna30g103kcal2.1g9.8g6.2g0g
Arvot/100g100g349kcal6.9g33.1g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576