Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 91g130kcal11.4g0.3g9.3g0g
Sokeri 124g504kcal0g124g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g21g151kcal0.2g0.2g16.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.3g33kcal0g8.2g0g0g
Suola, annos 3g4.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta161g581kcal21g112.9g3.4g5.6g
Kookoshiutale 15g96kcal1.2g0.9g9.3g2.4g
Hasselpähkinä 27g173kcal3.8g0.9g16.4g4.7g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)79g376kcal3.3g48.5g18.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g4115kcal82.6g598g146.4g25.4g
Valittu annoskoko580g2058kcal41.3g299g73.2g12.7g
Annoskoko puolitettuna290g1029kcal20.7g149.5g36.6g6.4g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316