Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g13g57kcal0.1g0.1g6.4g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g50g194kcal0.1g48.3g0g0g
Raparperi 239g81kcal1.7g13.2g0.2g3.3g
Culinesse (Flora), annos 10g62g287kcal0.3g0.3g31.8g0g
Sokeri 74g301kcal0g74.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu55g69kcal6g0.2g4.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g278kcal8.3g56.7g1g2.8g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.2g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g2570kcal33.4g394g88.8g12.8g
Valittu annoskoko580g1285kcal16.7g197g44.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna290g643kcal8.4g98.5g22.2g3.2g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570